Saturday, 19 November 2011

tulis & menulis

oh!oh!oh!..

assalammualaikum sume ....

dah berape hari tak dpt menconteng dinding blog ni..

yg pasti aku tahu sesuatu..

miesya x ramai follwers..
tapi ada silent readers...
alhamdulillah...
terima kasih pada yg sudi menjengah kesini ya ..

kehadiran blog ni pun didorong oleh minat & hobi..
tulis menulis conteng mencoteng ohohoh!
i like it..he he he..

kdg-kadang idea mencurah-curah
tapi kekangan masa ..huhuhu..
sgt tidak sempat..

dan yg paling tak best..
mggu ni diserang sakit kepala..
sakitnye kepala ini..
sometimes rasa macam nak pecah..

but sekarang  tgh cuba
satu produk terbaru

'Monavie'..

harap dapat membantu..
kesihatan sgt tak elok lately ni..
bila kesihatan tak baik semua benda tak dpt buat..
keja pun tak dapat buat dgn baik..
mood dah tentunya ke laut ..

hopeflly kesihatan semakin baik..
amin ...

kerana tu lah kan..
wujud istilah..
lebih baik mencegah dari mengubati.

so sayang-sayang semua..
hargai kesihatan anda..
badan sihat
hati senang.. :D

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete